12-03-2014, 15:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2014, 15:05 przez BarthezJumper.)
To tak ja w temacie
Mam taki pomysł aby w każdy miesiąc na posumowanie robić HU mixy bądz skłądanki , posumowując najlepsze tracki danego miesiąca
Myśle że to dobry pomysł
A pozatym dział Handsupowo Składanki nie stał by pusty
Trackównie wychodzi za dużo ale na akie posumowanie dało by się zrobić coś takiego
Co o tym sądzicie ?
Np mogli by się tym zająć Handsupowo Dj Team
Myśle ze to forum mogło by bardziej żyć , a to jest najlepsze rozwiązanie
Oprócz Handsupowo Hit Mixów byłoby takie coś jeszcze
Pozdrawiam
I was talking about something like this with dragon , Each month skladanka , with handsupowo hu makers and Amateur producers songs , dragon agree with this idea , but idea has been not realized ...
1 użytkownik podziękował Lucky za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper
Cóż Podsumowanie miesiąca
Z trackami równie bywa dlatego można by było to lekko zmodyfikować i powiedzmy wybrać TOP5 danego miesiąca i z niego zrobić króciutki mix
Jakby to można było nazwać Cóż Może TOP5 Hands Up Tracks December
Także jeszcze jedna modyfikacja
Kto by się tym zajął bądź kto mógłby się tym zająć
To jest dobre pytanie
W sumie Handsupowo DJ Team miałby więcej roboty, ale myślę, że to nie powinno zrobić im problemu Sety wychodziły by przy 5 Trackach na oko licząc do max 20 minut
Tyle póki co ode mnie
2 użytkowników podziękowało Nexoss za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Nexoss za ten post • 99ers, BarthezJumper
Był już taki pomysł, miało to być unmixed i wrzucanę na YT ale pomysł jakoś ucichł i nikt o tym później nie wspominał, w sumie tak dzieje sie z jakimkolwiek pomysłem na tym forum
Dla mnie spoko, dodatkowe mixy, większy rozruch, więcej osób zobaczy, usłyszy o tym forum, jeśli oczywiście promowanie będzie wystarczające
Ja mógłbym się tym zająć, ale od nowego roku, w tym przygotowuję się już na megamix z całego roku jak wiadomo to będzie dopiero sztos szukam serwera prócz hulkshare na który mógłbym go wrzucić bo na pewno będzie większy od tego z zeszłego roku.
(12-03-2014, 15:31)BeatNoiser napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dla mnie spoko, dodatkowe mixy, większy rozruch, więcej osób zobaczy, usłyszy o tym forum, jeśli oczywiście promowanie będzie wystarczające
Myślę, że jakby większość bywalców udostępniła to promo by ładne poszło
(12-03-2014, 15:31)BeatNoiser napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ja mógłbym się tym zająć, ale od nowego roku
W razie co też mógłbym pomóc jeśli byłaby zgoda Adminów
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links szukam serwera prócz hulkshare na który mógłbym go wrzucić bo na pewno będzie większy od tego z zeszłego roku.
Zawsze masz MixCloud tylko sam wiesz, że tam downloadu nie ma
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • BarthezJumper
12-03-2014, 15:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2014, 15:56 przez BarthezJumper.)
Nexoss
5 tracków to troche za mało
może Top10 wtedy około 45 minut by trwało
Taki krótki mixik nie powinien sprawić nikomu problemu
Draguś musi Zawtwierdzić ten pomysł
I można startować od nowego roku
Ale w jakim dziale by się to umieszczało ? w tym co mówiłem ? czy może podział Przy Handsupowo Hit Mixy ? )
I oczywiście ten mixy musiały by być wrzucane na inny server niż zippy
Dzięki za zainteresowanie tematem
Wiesz
Nie zawsze w danym miesiącu znajdziesz 10 bardzo dobrych tracków
Stąd pojawiła się liczba 5 Tracków
Bo raczej nie chodzi tu żeby napchać kilka tracków totalnie z siedzenia wziętych żeby tylko było
Jak Admini zatwierdzą to wtedy by się pomyślało gdzie
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • BarthezJumper
no ale raczej nie chodzi o to żeby były dobre, tylko wybrać 10 najlepszych z miesiąca, dla ciebie mogą być złe, innym mogą się podobać, widać to często przy komentarzach dodawanych tutaj pod niektórymi produkcjami.