08-15-2020, 16:50
Dziękuję bardzo.
Hands Up Fan
|
|||
09-05-2020, 13:44
09-09-2020, 15:23
Dobra nie biadol zgłoś się jak będziesz miał 500
Poza tym przy twoim nicku jest widoczne wyraźnie ile masz postów i za pisanie czegoś takiego możesz zostać upomniany, nie mówię o warnie, ale w notatce np. To jest również nabijanie postów! Pamiętaj też o tym Cytat:Osoby które nie spełniają kryterium, a zgłoszą się po rangę będą ukarane warnem.
Szanowna rada starszych,
chciałbym zgłosić uprzejmą prośbę o danie mi rangi Hands Up fan, ponieważ mam już ponad 500 postów i po drugie jestem fanem hands upu! Mam nadzieję, że moje zgłoszenie zostanie pozytywnie rozpatrzone! Z wy razami szacunku DJ Graco
(09-13-2020, 17:06)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Wielka przesada, Oni i ''szanowna rada starszych'', dla nich ''szacunek'' ale się uśmiałem. Kilka miesięcy przebywania na forum nie powie Ci prawdy o tej ''wielkiej szanownej radzie'' (nie dotyczy to wszystkich oczywiście). Po takich kurtuazyjnych określeniach ''ekscelencja admin'' powinien natychmiast przyznać rangę a jak nie to najpóźniej w ciągu godziny. Ale życzę przyznania rangi.
11-09-2020, 22:48
(09-14-2020, 12:25)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Ja to się dziwię że tą range dostał. Ostatnimi czasy żywej duszy tutaj nie było. I mogę wnioskować że sam admin rzadko zagląda. Masz szczęście że jesteś niebieski
| |||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|