(03-23-2023, 21:48)99ers napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Z Liną Lagos lepsze połączenie, to mnie nie porwało
A u mnie na odwrót, znudziły mi się już wokale Liny i Kim Alex.
Mogę jeszcze dodać, że o takiego Clubbticketa jak za starych dobrych czasów nic nie robiłem
3 użytkowników podziękowało Andy J za ten post:3 użytkowników podziękowało podziękowało Andy J za ten post • 99ers, Michuxfcb, syryk
(03-23-2023, 22:09)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(03-23-2023, 21:48)99ers napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Z Liną Lagos lepsze połączenie, to mnie nie porwało
A u mnie na odwrót, znudziły mi się już wokale Liny i Kim Alex.
Mogę jeszcze dodać, że o takiego Clubbticketa jak za starych dobrych czasów nic nie robiłem
No mi się jej głos bardzo podoba no i fajne teksty ma It's Only Love, Holding On Forever, And I, Nobody Knows itd. miazgi
1 użytkownik podziękował 99ers za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało 99ers za ten post • Andy J