Przesłuchałem cały mix no i powiem tak...
Michał zauważyłem że na prawdę miałeś problem z tymi przejściami i jak mi się żaliłeś ze tyle razy go musiałeś nagrywać, to teraz zrozumiałem że na prawdę musiało być ciężko...
Te Brake'i w przejściach... hmmm gdyby było jedno czy dwa byłoby super fajne efektowne przejście ale było według mnie ich ciut za dużo
Co do vocalu, na mój odsłuch jest on troszkę "stłumiony", co powoduje niezrozumienie niektórych wypowiedzi. głównie przy prezentowaniu wykonawców danego otworu Ogólnie nie jest najgorzej i może się bardzo podobać
Okładka miazga co kolejny mix, to bardziej mnie zaskakuje i zachwyca NENO akurat nie spada z formy co do tego
Co do vocalu, to po nagraniu się zorientowałem że ktoś mi poprzestawiał EQ na mixerze mikrofonu i tak wyszło
A co do technicznej części składanki... no moim zdaniem, jak na Hit Mixa to bardzo słaby poziom :/ Liczyłem na coś lepszego i bardzo się zawiodłem..
1 użytkownik podziękował DJ Kludu za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało DJ Kludu za ten post • Skrzynek
Składanka mi się spodobała
Bardzo fajne nuty
NENO jak zawsze okładka świetna
Kludu i jego vocal również świetna
Do niektórych przejść można się przyczepić, ale nie jest źle
Całość dla mnie 9/10
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • DJ Kludu