Kolejny kapitalny kawałek od Hard3eat'a. Jak zawsze z potężną dawką mocy i energii oraz świetnym kickiem. Życzę abyś nadal wydawał tak świetne tracki, bo dla mnie numery od Ciebie to czołówka tego roku w HU. Czekam na więcej ;>
Pozdrawiam.
1 użytkownik podziękował Nesther za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nesther za ten post • Hard3eat
podoba mi sie w jakis sposob rozyebaes vocal mega, melodia/mainpart najslabsza w tracku, bardziej podoba mi sie intro, srodek i brejki
zabieram bo jest przy czym odleciec przygniebiajacy utwor xD
1 użytkownik podziękował Skrzynek za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Skrzynek za ten post • Hard3eat
Godny następca Deepforces, całkowicie !
Między tym radosnym, skocznym, całkiem normalnym HU otrzymujemy taki utwór...
Nie zdajecie sobie sprawy jak ja uwielbiam, gdy utwory muzyczne posiadają "duszę", tego właśnie brakuje mi w moim ulubionym gatunku...
Hard3eat... mistrzostwo raz kolejny !
10/10 !
1 użytkownik podziękował Henricsone za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Henricsone za ten post • Hard3eat
(08-17-2014, 07:30)Henricsone napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Nie zdajecie sobie sprawy jak ja uwielbiam, gdy utwory muzyczne posiadają "duszę"
Doskonale wiem o czym mówisz. Utwory od H3 mają "to coś" co sprawia że podczas odsłuchu ciarki po plecach przechodzą
Czasami ma wrażenie, że Hard3eatowi przydałby się egzorcysta jakiś, ale wtedy nie nie stworzyłby już tak dobrego utworu
Moja ocena 10/10