10-07-2018, 15:03
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Inne/Other [Flac] Zero - Bania U Cygana
|
10-07-2018, 15:03
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Jaka bania u cygana, u cygana co najwyżej można z bańki dostać bo prawdziwy jest tekst ''zaginął ci portfel coś w bok uwierać zaczyna to znaczy że cygan sukinsyn grasować zaczyna'' chyba że chodzi jednego z członków tego zespołu który miał ksywkę cygan co zmienia postać rzeczy.
20 lat temu nawet mi się to podobało (bo w tamtym czasie była lipa a nie dobra muzyka klubowa to i takie byle co się musiało podobać) ale dzisiaj nie dla mnie takie coś już wolę kazachoka. Zaskoczony byłem jak przeczytałem że w Usa ten numer był numerem 1 jakiejś tam listy przebojów (jako jedyny polskojęzyczny numer w historii), widocznie Jankesi 20 lat temu lublili takie rytmy bo w tym samym czasie był też Run Dmc - It's like that bardzo podobne a moim zdaniem o wiele lepsze a i teledysk 1000 razy lepszy i mądrzejszy. Nie dziękuję za takie coś. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|