Liczba postów: 2,895
Liczba wątków: 518
Otrzymał 'thanks': 2,394
Przekazał 'thanks': 5,539
Reputacja:
59
Miasto: Świnoujście
Na forum tego ripu jeszcze nie było oficjalnie a teraz w 320 kb/s wycięty z miksu DJ Zenek Mix 47. W innej formie niestety nie mogę udostępnić.
Jasper Forks - River Flows in You (MG Traxx Bootleg Mix)[kr]https://krakenfiles.com/view/xhZWioyXxR/file.html[/kr]
Liczba postów: 12,124
Liczba wątków: 9,012
Otrzymał 'thanks': 17,993
Przekazał 'thanks': 2,664
Reputacja:
204
Miasto: kędzierzyn-koźle
Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
W tym przypadku wróblem są setki nut z DP i trance,
Ten nieosiągalny gołąb ma melo jakie było w dziesiątkach nut od Hitmenów i innych wzorujących się na nich remixerów więc po co komu ta wersja.
Reputacja:
59
Może z uwagi na to, że kompozytorem Bootlegu jest ten sam gość, który zrobił oryginał. Oryginał Jasper Forks - Rivers Flows in You został zmiksowany przez Money G - jednego z formacji The Hitmen.
Liczba postów: 2,294
Liczba wątków: 913
Otrzymał 'thanks': 6,178
Przekazał 'thanks': 2,620
Reputacja:
54
Miasto: Brodnica
Ten bootleg można było normlanie ściągnąć.
1 użytkownik podziękował winmap za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało winmap za ten post
• Michuxfcb
Reputacja:
59
Hm skoro tak mówisz? Ciekawe bo ja mam go jako exclusive, ale może ktoś sobie tak wymyślił nie wiem już sam. Ja w każdym razie na razie tego nie upnę, bo nie mam dokładnych dowodów.
A pamiętasz na jakich forach to było może jakieś forum z liczbą o nazwie pewnego projektu klubowego, który zmiksował Hitmen?
Albo może faktycznie tak było że ktoś wystawiał exclusivy do neta za free kiedyś. Tłumaczyłoby to niektóre rzeczy.