01-06-2018, 03:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2018, 03:07 przez BarthezJumper.)
Witam Was Serdecznie
Chciałbym Was pinformować , ze Chłopaki AZuDa & SWAG dali mi posrednictwo bym załozył ten temat
A Mianowicie chodzi o to , ze szukają Remixerów do ich nowego tracka który pewnie juz słyszeliscie na forum
Dla przypomnienie ponizej do odsłuchu
Track Ten Zostanie Wyddany przez Wytwórnie Planet Punk Music
Kazdy Remix Zostanie wydany o ile będzie dobry (według uznania AZuDa & SWAG)
Chłopaki chcą dać szanse Polskim producentom się wypromować
Co Do Gatunku remixu to nie koniecznie musi to być Hands Up , nie ma ograniczenia Gatunkowego
Jeśli są jacyś chetni to piszcie na PW bądź na FB jeśli ktos mnie ma w znajomych i wtedy wyśle wam namiar do twórców by się dowiedzieć co i jak
Chłopaki mają nadzieje , ze ktoś się zgłosi tak wieć do dzieła
Pozdrawiam
PS. Nie Wiedziałem gdzie umiescic ten temat więc załozyłem go Tutaj
Nexos w sumie jak by zrobili a to pytanie to moglby sie okazac ciekawy relek
No ale moim zdaniem za wysokie progi chlopaki robia taka muze ze sie w pale nie miesci
01-06-2018, 14:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2018, 14:33 przez Eleman.)
Panowie....
Mi to by się marzył taki relek, jak ten, którzy trzy lata temu wyszedł, co prawda label nieco gorszy, ale rozku*wiło początek 2015 roku niemiłosiernie: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
To była po prostu eksplozja polskich twórców tego gatunku
Tylko czy dzisiaj jest to jeszcze w ogóle możliwe? Ehh......
Elman jest to moziwe jezeli ktos bedzie chcial remixowac
I bedzie polski relek
w Niemieckiej wytworni
A co do RG tez pisali chcieli ale wole PPM i rocco
(01-06-2018, 15:02)Midian Moohn napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Elman jest to moziwe jezeli ktos bedzie chcial remixowac
I bedzie polski relek
w Niemieckiej wytworni
A co do RG tez pisali chcieli ale wole PPM i rocco
Noo panie... wytwórnia to akurat miodzio, gdyby coś takiego jak z "Makes Me Wonder" udałoby się powtórzyć tutaj, no to tylko lepiej by było
1 użytkownik podziękował Eleman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Eleman za ten post • BarthezJumper