04-06-2013, 03:52
Siemka
Nie wiem jak inni, ale ja bardzo uwielbiam podroze
Moze tez byliscie gdzies i chcecie o tym opowiedziec, polecic jakies miejsce czy cos?
Ja osobiscie bylem w Rzymie i musze powiedziec, ze wrazenia niesamowite Fontanna di Trevi, Forum Romanum, Koloseum itd itp
Do tego Watykan
Najbardziej mnie zatkalo, gdy bylem na grobie naszego Papieza.
Niby nic takiego, ale kiedy juz sie tam jest to na prawde czlowieka ogarnia wielkie skupienie.
Po drodze do Wloch oczywiscie mialem okazje zobaczyc Slowacje i Austrie Przez szybe xD
Ale widok Alp tez robi niesamowite wrazenie
Aktualnie mam zamiar powrocic do Rzymu i dodatkowo odwiedzic Paryz, a pozniej moze Hiszpanie Czekam tylko az czas i stan konta mi na to pozwola
Moze jeszcze wyskocze do Grecji w miedzyczasie
Opowiadajcie jak tam u Was z podrozami
Nie wiem jak inni, ale ja bardzo uwielbiam podroze
Moze tez byliscie gdzies i chcecie o tym opowiedziec, polecic jakies miejsce czy cos?
Ja osobiscie bylem w Rzymie i musze powiedziec, ze wrazenia niesamowite Fontanna di Trevi, Forum Romanum, Koloseum itd itp
Do tego Watykan
Najbardziej mnie zatkalo, gdy bylem na grobie naszego Papieza.
Niby nic takiego, ale kiedy juz sie tam jest to na prawde czlowieka ogarnia wielkie skupienie.
Po drodze do Wloch oczywiscie mialem okazje zobaczyc Slowacje i Austrie Przez szybe xD
Ale widok Alp tez robi niesamowite wrazenie
Aktualnie mam zamiar powrocic do Rzymu i dodatkowo odwiedzic Paryz, a pozniej moze Hiszpanie Czekam tylko az czas i stan konta mi na to pozwola
Moze jeszcze wyskocze do Grecji w miedzyczasie
Opowiadajcie jak tam u Was z podrozami