Mo-Do - Eins Zwei Polizei (1994)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
10-26-2020, 14:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-27-2020, 17:56 przez Kolejoman.)
Jedna z lepszych nut w tym roku w tym dziale. Świetnie nawiązuje do oryginału bo zawiera najlepsze cechy jego (unowocześnione), ja akurat doskonale pamiętam co rządziło w wakacje 1994 roku.
10-27-2020, 18:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-27-2020, 19:00 przez Kolejoman.)
(10-27-2020, 18:42)arekcsw napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links kolega z wegier
Polak Węgier dwa bratanki i do tańca i do szklanki i do muzyki.
(07-14-2020, 16:36)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links No świetny numer ale ja tylko jak na razie 1 raz odsłuch ale na dysk trafił. Jednak ReoRdery z Bo Bruce czy Drivale grają lepiej.
(10-26-2020, 14:21)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Jedna z lepszych nut w tym roku w tym dziale. Świetnie nawiązuje do oryginału bo zawiera najlepsze cechy jego (unowocześnione), ja akurat doskonale pamiętam co rządziło w wakacje 1994 roku.
Zgadza sie. Bardzo dobre odświeżenie tracka. W końcu zabiore coś z głownego
2 użytkowników podziękowało D@n PE za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało D@n PE za ten post • arekcsw, Michuxfcb