Cześć.
Chciałbym prosić Was o pomoc. Otóż z hands-upem dopiero zaczynam, ale strasznie wkręcił mi się ten gatunek ze względu na "napierniczanie" basem i wiele fajnych wokali. Niestety nie wiem od czego zacząć. Pewnie znacie jakieś perełki, które każdy powinien znać. To samo z wykonawcami. Jeśli tak prosiłbym Was o napisanie w tym temacie propozycji.
1 użytkownik podziękował M@tix za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało M@tix za ten post • BarthezJumper
10-07-2014, 16:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2014, 17:00 przez NENO.)
Hmm, gatunek jest dość rozległy jeśli chodzi o klasyki. Łatwiej będzie coś dla Ciebie dobrać jeśli podasz tytuły/wykonawców z którymi juz się spotkałeś/których słuchasz i tych które naprawdę Ci się podobają. :-)
Bo jeśli by tak polecać wszystko jak leci to miałbyś do przesłuchania wiele godzin Hands Up'u przed sobą by dogłębne poznać gatunek :-P
1 użytkownik podziękował NENO za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało NENO za ten post • M@tix
Cześć .
Polecam zapoznanie się z tym Tematem : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
@BarthezJumper, dziękuje za tą wieeelką listę. Z pewnością się przyda.
@NENO, słuchałem jedynie Pulsedriver-a, Manian-a, Alex-a Megane, 4 Clubbers i Bass-T.
1 użytkownik podziękował M@tix za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało M@tix za ten post • BarthezJumper
uu to słabo, koniecznie musisz poznać" DJ THT, DJ Fait, Ti-Mo, DJ Gollum, Rob Mayth, The Hitmen, Cascada (stare projekty) DJ Klubbingman, Empyre One, Ron-Bon-Beat-Project, MG Traxx, Alex Megane, Basslovers United, Jens O.,Dan Winter i wiele innych legend HU
1 użytkownik podziękował .DragoN. za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało .DragoN. za ten post • M@tix