(02-05-2017, 19:06)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ale tylko i wyłącznie duety
A jeśli chcemy dorzucić gościa z wokalem (chociażby spoken) to się liczy czy nie ?:> bo w sumie to też by był collab :> Reverse reality feat. TBA w ten sposób?
2 użytkowników podziękowało NENO za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało NENO za ten post • BarthezJumper, Eleman
(02-05-2017, 20:32)NENO napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(02-05-2017, 19:06)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ale tylko i wyłącznie duety
A jeśli chcemy dorzucić gościa z wokalem (chociażby spoken) to się liczy czy nie ?:> bo w sumie to też by był collab :> Reverse reality feat. TBA w ten sposób?
Ja tylko cytowałem. O sprawy organizacyjne pytajcie Elemana lub Nexossa, oni to organizują - ale takiego pytania nie przewidzieli, więc pewnie się zgodzą
2 użytkowników podziękowało Andy J za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Andy J za ten post • BarthezJumper, Eleman
02-05-2017, 21:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2017, 21:08 przez Eleman.)
(02-05-2017, 20:32)NENO napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Oczywiście, z tym, że ta osoba nie może być odpowiedzialna za sprawy typowo "producenckie", więc oficjalnie nie będzie brała w tym udziału, tzn. w nazwie utworu zostaje tak jak ją sobie umieścicie, ale traktujemy to jako gościnny udział, bez dodatkowego nagradzania takiej osoby
Upraszczając - zapraszaj sobie na featuringi kogo chcesz, ale do rozdania są maksymalnie dwa Head Producery
Przynajmniej taka jest moja koncepcja tych producenckich duetów, na wszelki wypadek prosiłbym tutaj o zatwierdzenie przez @Nexoss
2 użytkowników podziękowało Eleman za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Eleman za ten post • BarthezJumper, Nexoss
I tak miałem tu zabrać głos jak zobaczyłem, że RR w komplecie się tutaj odezwali
Panowie - liczę na Wasz udział
Co do tego co mam zatwierdzić.
Jeśli osoba nie siedzi przy projekcie a tylko "daje" czy "podkłada" czy jakkolwiek to nazwać, vocal to nie ma żadnego problemu.
Track zostaje w konkursie
Także zachęcam do wzięcia udziału
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • Eleman
(02-05-2017, 21:22)Sebek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Kuźwa tak bym chciał, a tak mi się nie chce tworzyć Ale ostatnio poziom i rywalizacja była bardzo dobra
Oj tam, dawaj rób, a nie gadasz że Ci się nie chce, nikt nie oczekuje od Ciebie nie wiadomo jakiego profesjonalizmu, to tylko zabawa, im nas więcej, tym weselej no
1 użytkownik podziękował Eleman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Eleman za ten post • Sebek
Powiem tak, nie podchodzimy do tego jak do rywalizacji, tylko do faktu że możemy coś zdziałać na rzecz "Emotions 2.0 EP" (nazwa robocza, kwestia do ugadania) a im więcej tracków tym lepiej. Rogalski i tak wbija za 2 tyg na weekend więc tak czy siak w wiadomym celu więc dlaczego by nie dorzucić czegoś do epki (Która swoją drogą też mogłaby wskoczyć jako osobna rzecz ).
Więc krótko: wchodzimy w to.