07-04-2016, 00:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2016, 00:07 przez Sebek.)
Zakładam wątek na temat stacji FM które kiedyś i dziś grały, grają muzykę Hands Up. Ja Słuchałem Fan FM Rzeszów (od Lutego 2005 Eska Rzeszów dziś Wawa), TAK Fm z Kielc (od 2005 zrezygnowano z klubowej ramówki,a od 2007 RMF MAXXX) Radio Maks FM z Tarnowa (od 2007 Eska Tarnów), Radio Leliwa Tarnobrzeg do dziś działająca ale bez klubowych kawałków, a na końcu radio Galicja z Nowego Sącza (od 2009 RMF MAXXX)
Czy dziś w innych częściach kraju grają Hands UP na UKFie (FM)? A może ktoś słuchał stacji które mi udało się odebrać i wymieniłem. Podzielcie się
1 użytkownik podziękował Sebek za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Sebek za ten post • Eleman
Chyba nie dawno słyszałem na Vox FM "Everytime we Touch" od Cascady i to chyba jedyny przypadek HU na FM.
Ja słuchałem radia Boss z Kutna, RSC ze Skierniewic, Radio Dla Ciebie z Warszawy, Radio FAMA z Sochaczewa, Radio Parada z Łodzi, a w latach 90 co piątek "Dyskotekowa Lista Przebojów" w Radiu Łódź. A i zapomniałbym o prowadzonym przez Marcina Jędrycha "Hop-Bęc w RMF FM. I jeszcze to nagrywanie na kasety Niestety żadna z tych stacji nie gra już w tym klimacie. Większość z nich nie istnieje lub zmieniły profil wraz z nazwą. Trzyma się tylko Radio Parada, ale gra to samo co Vox FM, czyli Disco Polo i Eurodensy 80 i 90.
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Sebek
(07-04-2016, 00:49)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Chyba nie dawno słyszałem na Vox FM "Everytime we Touch" od Cascady i to chyba jedyny przypadek HU na FM.
Ja słuchałem radia Boss z Kutna, RSC ze Skierniewic, Radio Dla Ciebie z Warszawy, Radio FAMA z Sochaczewa, Radio Parada z Łodzi, a w latach 90 co piątek "Dyskotekowa Lista Przebojów" w Radiu Łódź. A i zapomniałbym o prowadzonym przez Marcina Jędrycha "Hop-Bęc w RMF FM. I jeszcze to nagrywanie na kasety Niestety żadna z tych stacji nie gra już w tym klimacie. Większość z nich nie istnieje lub zmieniły profil wraz z nazwą. Trzyma się tylko Radio Parada, ale gra to samo co Vox FM, czyli Disco Polo i Eurodensy 80 i 90.
Hmm Andrzej, skąd jesteś? To stacje z moich okolic
Hmm dzisiaj to już chyba tylko Vox puści czasem coś akceptowalnego, a kilka lat temu to nawet Esce się zdarzało...
1 użytkownik podziękował Eleman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Eleman za ten post • Sebek
(07-04-2016, 19:50)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Jeszcze kiedyś z tych lepszych były Radio Manhatan (później Eska Łódź) i Radio Plus Między Łodzią a Warszawą (@Eleman: Tam właśnie mieszkam)
O, a tak konkretniej, miejscowość, okolice?
PS: Hmm nie słyszał ktoś może o planowanym powrocie "naszych", rave'owych klimatów w polski eter, jest tu ktoś może bardziej zainteresowany mediami w Polsce? Hmm chodzi mi o przejęcia czy zmiany profilu tak jak to miało miejsce np. w VoxFM parę lat temu właśnie
1 użytkownik podziękował Eleman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Eleman za ten post • Sebek
(07-05-2016, 01:48)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links PS: Hmm nie słyszał ktoś może o planowanym powrocie "naszych", rave'owych klimatów w polski eter, jest tu ktoś może bardziej zainteresowany mediami w Polsce? Hmm chodzi mi o przejęcia czy zmiany profilu tak jak to miało miejsce np. w VoxFM parę lat temu właśnie
Nie liczyłbym na to. Ewentualnie może w przyszłej dekadzie tego stulecia
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Sebek