09-15-2012, 13:37
Zobowiązań ma więcej niż pracy przy utworach xD ale tak będzie chyba najlepiej ; )
Regulamin rangi HUM.
|
09-15-2012, 13:37
Zobowiązań ma więcej niż pracy przy utworach xD ale tak będzie chyba najlepiej ; )
09-15-2012, 13:39
Wytłumaczyłbym jeszcze tam że produkcja autorska = singiel, nie każdy może to wiedzieć ; )
Na werdykt bym dał 2 tygodnie ;D I jeszcze "comiesięcznym Handsupowo Hit Mix." co miesiąc niema HHM ;D Ale co trzy/cztery miechy Więc napisałbym poprostu na HHM ;D
09-15-2012, 14:14
Ja jestem za Podoba mi sie ten regulamin i pomysl z comiesiecznym HHM tez jest ok jak dla mnie
09-15-2012, 14:38
Nie no Neno klasyka Mi się regulamin b.podoba (: Lepiej bym tego nie napisał xD
A co do HHM to zależy od ilości kawałków które wyjdą,jeśli bd ich dużo i bd to dobre produkcje to może być i co miesiąc. Mógł by być też specjalny mix który składał by się tylko z kawałków naszych forumowych producentów,wiecie dodatkowe promo i w ogóle (: Niech ktoś napisze też coś od siebie co o tym sądzi i bd można zacząć coś działać .
09-15-2012, 14:42
O promo mixie wspomniałem kilkanaście postów wcześniej Niemniej jednak Myślę że warto się zastanowić nad comiesięcznym hit mix'em.. (mi prywatnie marzy się mix z absolutnymi Legendami HU;> ) niekoniecznie nowości muszą się na nim znajdować. Mogą być to np. 2 kawałki sprzed lat które w jakiś sposób zmieniły sam gatunek. Resztę zawsze się zmontuje
Ja tam najchętniej wsadził bym same klasyki ale to nie ja o tym decyduje Ja mogę jedynie kilka propozycji od siebie dać jak zawsze (:
09-15-2012, 16:28
Własnie miałem zakładać temat z promo mix naszych userów.
Wyglądało by to tak...... Albo. Zaraz założe temat Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
09-15-2012, 22:45
kurde spoko z co miesiecznym HHM... tylko wy nie wiecie ile to jest roboty pewnie ?
ja muszę poświęcić conajmniej godzine na przygotowanie sobie jakiegoś tekstu... potem conajmniej 2h na nagranie vocalu, a jak coś nie wyjdzie to kolejne 2h... no ale jak chcecie .. ;x |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|