Mam propozycję , żeby porządkować nadchodzące relki chronologicznie w taki sposób aby zakładać np.foldery z napisem 24.10.2014 i wrzucać tam relki które będą miały premierę właśnie tego dnia.Moim zdaniem w ten sposób dział będzie przejrzysty i nie trzeba będzie skakać po stronach żeby sobie zobaczyć jakie releases będą wychodzić danego dnia.
Już o tym od dawna myślałem, ale nie do końca wiem jak to zrobić aby to było funkcjonalne i wygodne ;/
Dobrą opcją było by dodawanie relków tak jak to jest do tej pory robione, dodatkowo kilka dni przed premierą relka/relków zrobić temat z napisem np. "Upcoming Releases 17.10.2014" i tam dodawać tytuły (z wyróżnieniem wersji Hands up'owych albo tylko wersje HU) wraz z linkami do relków (dodanych wcześniej na handsupowo) w jednym poście z danego dnia albo jeszcze dorobić osobny dział/poddział np w "Upcoming Releases" gdzie były by dodawane takie tematy, aby później nie ginęło przez dodane nowe relki, tylko jak nazwać taki dział ...
Dla mnie swietny pomysl , jak to zrobić ? - po prostu - trzeba zrobić poddzial (Nutki From Releases or something like this) ,in this poddzial should be added only mp3 from releases , for the overview should be created in this style - for example - DJ Mikesh - Be Free (Remixes)(MP3s From Release)or somethink like that, release description with download links included in post
2 użytkowników podziękowało Lucky za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper, Michuxfcb
a co wy na to aby dorobić kolejny poddział np o nazwie "Daily Releases" w dziale "Upcoming Releases" i tam zakładać tematy "Releases 17.10.2014" "Releases 24.10.2014" itp a w środku w pierwszym poście tytuły relków, wersje Hands Up'owe oraz linki do sklepów/tematów założonych już na forum
Chociaż nie tyle folder a temat o nazwie np. Releases Listopad 2014 a w nim nazwy relków poukładanych datami z odsyłaczami do danego tematu z tym releasem, który jest już na forum
Przykład
7.11.2014
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links