Siema wszyscy for some time gets me to head idea : Why does section inne gatunki a section (dzial) old ? I think it would be a good idea because it was a lot of nice songs of different genres
From me all
2 użytkowników podziękowało Lucky za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper, Skrzynek
Old => Inne gatunki muzyki. Moim zdaniem to się nie przyjmie, ze względu na niską liczbę odwiedzin i małą liczbę uploadów. Dział "Inne gatunki muzyki" cieszy się średnim zainteresowaniem, a w oldach to już wogóle może być kiepsko. Plusem takiego działu może być to, że jak ktoś pomyli gatunki muzyki: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links to będzie gdzie przerzucać nutki . Niech się administracja wypowie i inni użytkownicy. Moim zdaniem NIE
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Lucky
Ja też jestem przeciw, ponieważ te forum jest poświęcone głównie jednemu gatunkowi: Hands Up. Dział "Inne gatunki muzyki" to powiedzmy taki dodatek do wszystkiego
Tyle ode mnie
Pozdrawiam
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • Lucky
Jeśli były by regularne uploady to czemu nie, ale prawie w 100% jestem pewien że będą tam pustki lub nieliczne uploady
Dział nie cieszy się dużą popularnością i są tam nieliczne uploady nowości, to kto wstawiał by oldy? ;D
1 użytkownik podziękował .DragoN. za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało .DragoN. za ten post • Lucky
(12-13-2013, 17:54)Lucky napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links w rzeczywistości Chciałem wgrać piosenki ja but Teraz mam pomysł, można dodać prefix old do dzialu inne gatunki
bardzo dobry pomysł
Prefix został dodany
1 użytkownik podziękował .DragoN. za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało .DragoN. za ten post • Lucky