aJććć Hitmenowski kruk <3 świetne klimaty! Jak dla mnie możesz starać się o rangę HU Maker gdyż masz potencjał i pewnie dostał byś rangę.
Nutka jak najbardziej na + ale brakuje mi tutaj vocalu
1 użytkownik podziękował .DragoN. za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało .DragoN. za ten post • Chytry Jaca
z ranga jeszcze poczekam
trza poprawić jeszcze mix i troszkę techniki
a no brak vokalu ;-/ ten track powstał z taka właśnie instrumentalna myślą.
A co do vokali, to jeszcze musze sie podszkolic w tworzeniu dobrych melodii pod nie i bd git :-)
Co do Rangii to nie wiem, Kim maix rowniez repzprenetuje wysoki9 poziom techniczny, a jak widac, rangi nie otrzymal..
Co do nutki, jest zajebista, kupe energi, tylko te hitmenowskie sample, moim zdaniem do wywalenia ;d 9/10
1 użytkownik podziękował Duanta za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Duanta za ten post • Chytry Jaca
Nuta dobra, podoba mi się, a Kim Maix z tego co wiem nie dostał rangi nie z przyczyn technicznych i możliwości, lecz z powodu hamskich komentarzy, jakie dawał pod nutami innych, bo tak to by dostał pewnie.
3 użytkowników podziękowało Max R. za ten post:3 użytkowników podziękowało podziękowało Max R. za ten post • Chytry Jaca, Duanta, NENO