01-11-2015, 14:24
Gdzie ta 50k lajków nazbierają
The Hitmen
|
01-11-2015, 20:22
ale mysle, ze nawet przy tych 15k, czy 20, o ile dojdzie, to i tak przecie cos dadza.
Watpie, ze przez lajki zrezygnuja z powrotu, singla i trasy koncertowej...
Wybaczcie panowie. Aż takim fejmem nie śmierdzą żeby żądać czegoś takiego w 2015 roku po TAKIEJ przerwie na scenie. (Tym bardziej że spora ilość młodych producentów naprawdę ich obecnie przerasta) I czym strzelą? EDM'em? Kosztem tych biednych wygłodniałych słuchaczy bo marka znana to walniemy czymś popularnym, a dzieciaki/starzy słuchacze niech płaczą, hajs i fejm będą się zgadzać. Gdyby naprawdę chcieli wrócić to zrobiliby to podczas tego eventu, nie żebrając o tak horrendalną liczbę kliknięć. Absolutne Nie.
8 użytkowników podziękowało NENO za ten post:
• .DragoN., BarthezJumper, Diven, Hard3eat, Krzychowsky, Linz, Lucky, Simek
Zgadzam się z neno jak napisałem wcześniej w shoutboxe - gdyby chcieli ,tak by się powróciłi i bez 5000 like
02-24-2015, 11:38
Pamietam jak wszyscy starali się kopiować ich styl z "Like I Love You", szkoda że sie rozpadli
04-20-2015, 15:45
Nie zgadzam się zbytnio. Myślę, że jakby coś wydali nowego, to owszem mógłby to być EDM, który na pewno zawierałby wersję "Classic Mix", czy "Hands Up Mix" tak jak w przypadku Kindervatera. Dodatkowo poważnie no nie miałbym nic przeciwko EDM, ale ze starym stylem, tak jak to było w przypadku Ron Bon Beat Project - Summertime (Dance Mix). Jeśli chodzi o lajki, no to panowie zaszaleli, powodzenia. -.-
Jedna z moich ulubionych grup w handsup! Niepowtarzalny styl, sama muzyka zrobiona na wysokim poziomie.
Ale zaraz, zaraz! Czy oni nie wrócili? Albo ja jestem głupi Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|