09-27-2020, 09:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-27-2020, 09:39 przez Kolejoman.)
Ten gatunek muzyki to szatańska muzyka - sponsorowana przez władcę piekieł chyba bo miałem iść na mszę a od pół godziny słucham tego i nie mogę przestać.
Ale fantastycznie jest rozpocząć niedzielę od takiej cudownej muzy.
(09-27-2020, 09:34)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ten gatunek muzyki to szatańska muzyka - sponsorowana przez władcę piekieł chyba bo miałem iść na mszę a od pół godziny słucham tego i nie mogę przestać.
09-27-2020, 16:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-27-2020, 18:47 przez DJ Graco.)
(09-27-2020, 15:24)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(09-27-2020, 09:34)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ten gatunek muzyki to szatańska muzyka - sponsorowana przez władcę piekieł chyba bo miałem iść na mszę a od pół godziny słucham tego i nie mogę przestać.
(09-27-2020, 16:13)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
(09-27-2020, 15:24)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>