Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warriorz! - Chcę w Twe Ramiona (LeMeN Remix)

Download only for logged users. Please login or register

[-] 11 użytkowników podziękowało lemen1989 za ten post:
  • alejandro94119, aqaz123, D@n PE, Flashtune, handsuprage, Max Gee!, michal93, sander, Smirnoff, syryk, winmap
Bardzo dobrze,a extended

[-] 1 użytkownik podziękował syryk za ten post:
  • lemen1989
Czy jest możliwość na priv Extended o ile będzie z wersją bez vocalu? Ogólnie petarda!

[-] 1 użytkownik podziękował winmap za ten post:
  • lemen1989
(01-05-2025, 11:21)syryk napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Bardzo dobrze,a extended

Na chwilę obecną wersja Extended jeszcze nie jest dostępna.

Ok. Fajnie jak będzie

[-] 1 użytkownik podziękował winmap za ten post:
  • lemen1989
(01-05-2025, 13:35)winmap napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.
Ok. Fajnie jak będzie

Będzie będzie !

Warriorz! - Chcę w Twe Ramiona (2022)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.

Warriorz!
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.

WARRIORZ! - CHCĘ W TWE RAMIONA (Official Lyric Video 2022)

[-] 1 użytkownik podziękował Smirnoff za ten post:
  • lemen1989
Słucham tej wersji oraz "Chcę w Twe Ramiona (LeMeN Classic Hands Up Remix)" - są tu na forum czy na soundcloud Wink Różnią się kilkoma detalami, ale nie wiem w sumie dlaczego wypuściłeś 2 wersje - są bardzo podobne. Jednak chyba ta jest dla mnie lepsza, ale w sumie nie wiem Big Grin
Ogólnie podoba mi się ten remix, moim zdaniem jest lepszy niż sam oryginał od W! Wink
Dobra robota, brzmi to fajnie, są pomysły, brzmieniowo ładnie nawet. Melodia dobra, bo wpada w ucho Wink
Oby tak dalej Wink

[-] 1 użytkownik podziękował Flashtune za ten post:
  • lemen1989
(Wczoraj, 02:45)Flashtune napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.
Słucham tej wersji oraz "Chcę w Twe Ramiona (LeMeN Classic Hands Up Remix)" - są tu na forum czy na soundcloud Wink Różnią się kilkoma detalami, ale nie wiem w sumie dlaczego wypuściłeś 2 wersje - są bardzo podobne. Jednak chyba ta jest dla mnie lepsza, ale w sumie nie wiem Big Grin
Ogólnie podoba mi się ten remix, moim zdaniem jest lepszy niż sam oryginał od W! Wink
Dobra robota, brzmi to fajnie, są pomysły, brzmieniowo ładnie nawet. Melodia dobra, bo wpada w ucho Wink
Oby tak dalej Wink

ta 2 wersja Classic to bardziej bonus Tongue dzięki za miłe słowa czasami coś mi się uda wyprodukować

[-] 1 użytkownik podziękował lemen1989 za ten post:
  • Flashtune