(12-16-2020, 20:08)DJPublic napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links DJ.Bobo heheheh
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Szacunek, ja bym nie rozpoznał bo faktycznie to to a katowałem 26 lat temu kasetę króla eurodancu na której było ''Love is around''.
To ja odświeżę przy okazji temat sprzed lat: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Michuxfcb
No chciałbym, aby wróciły dawne czasy, wtedy było w czym wybierać, obecna komercja bardzo słaba, chociaż są wyjątki (Ava Max no i może coś jeszcze by się znalazło) , hmmm ogólnie startuj po niebieską rangę, długo nikt się nie zgłaszał No i czekam na całość
12-17-2020, 11:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-17-2020, 12:01 przez przemek89b.)
Propsy dlatego żebyście tworzyli klasyczny styl, ale muszę przyznać że to melo póki co nie brzmi klasycznie... Mało tego przeciętnie i do mela z poprzedniego tracka który był petardą jak narazie startu nie ma... Nie ukrywam że obecne melo mi nie "siada" kompletnie... Po drugie jeśli to butelka od DJ Bobo - Love Is All Around to jako eurodance był świetny, ale szczerze w wersji hansupowej go nie widzę jakoś... Dlatego i samo melo nie mogło brzmieć tutaj ciekawie raczej... Są tracki z eurodance'u które do remixu na handsup o wiele bardziej się nadają. No ale pożyjemy zobaczymy jak wyjdzie oficjalnie i jako całokrztałt.
I don't quite understand your whole conversation ... but I think Eurodance is Hands Up. The usual musical sequel, which was supposed to happen over time This is what happened in 2006 with the remix of Rob Maythe - Baby Girl.