Dzisiaj z okazji urodzin mam coś dla was Mam nadzieję, że Bootleg się spodoba
Sporo osób go odsłuchiwało przedpremierowo i się podobał.
Czas puścić go w eter, niech lata na waszych głośnikach w aucie, domu itp.
Zasysać
Zedd ft. Selena Gomez - I Want You To Know (99ers Bootleg)
bardzo fajnie to wyszło ale trochę czuć że robione na tzw "jedno kopyto" jak w Disco Polo (hmmm robiłeś coś z disco Polo? jak tak to ewidentnie słychać) ale ogólnie produkcja na wielki plus
i fajna ta sprężynka z 89ers
8/10
2 użytkowników podziękowało .DragoN. za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało .DragoN. za ten post • 99ers, Michuxfcb
(08-12-2020, 21:29).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links bardzo fajnie to wyszło ale trochę czuć że robione na tzw "jedno kopyto" jak w Disco Polo (hmmm robiłeś coś z disco Polo? jak tak to ewidentnie słychać)
No robiłem, ale wracam do Hands Up'u . Ogólnie wzorowałem się budową utworu na produkcji "Hold Me Now" zespołu 89ers Dzięki za opinię
2 użytkowników podziękowało 99ers za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało 99ers za ten post • maci3k9, Michuxfcb
Takiego stylu w HU nie ma i to się ceni bo się wyróżnia na tle innych.
Barwy przypominają lub użyte wtyczki poszczególnych dźwięków i słychać coś z,, disco polo'' albo to przez efekty wykończenie i master? Hmmm
Tak czy inaczej dobra robota
2 użytkowników podziękowało RobBrian za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało RobBrian za ten post • 99ers, Michuxfcb