mam taki pomysł
Może przydałoby się oczyścić np. dział główny HU z starych niedziałających linków ( np. przenosić je do kosza )
Ja się moge zająć głównym działem
taka moja sugestia
Myślałem o tym aby dorobić poddział "Archiwum" i tam wywalać te tematy w których wygasł link, tylko zastanawiam się nad jego lokalizacją
Poddział w dziale "Kosz", Poddział w dziale "Hands Up" ?
1 użytkownik podziękował .DragoN. za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało .DragoN. za ten post • BarthezJumper
w podziale kosz
to dodaj mi tam abym mógł moderować w dziale głównym HU to codziennie po troszku będe robił
W oldach też można kiedyś ale to pierwsze z głównym się porządek zrobi
Ja się już tym dzisiaj moge zająć Bo mam dużo czasu
no np. 2aj moderatorzy Brain i Criss którzy praktycznie nic nie robią ,
Ale ja się tym zajme pomalutku jęsli mi Dragon da taką władze żebym mógł moderować główny dział
(05-17-2014, 18:01)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links no np. 2aj moderatorzy Brain i Criss którzy praktycznie nic nie robią ,
Uważam, że rozmowy na ich temat nie powinny znajdować się w ogólnym dziale
(05-17-2014, 18:24)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Hmmm nie zapominajmy o dziale "Inne gatunki muzyki" tam też większość linków nie działa
Fakt
Tam też małe czyszczonko by nie zaszkodziło
2 użytkowników podziękowało Nexoss za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Nexoss za ten post • BarthezJumper, Eleman