Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +---- Dział: Archiwum "Hands Up" (https://handsupowo.pl/Forum-Archiwum-Hands-Up) +---- Wątek: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) (/Thread-Nick-Skitz-Studio-X-Chase-the-Sun-Nick-Skitz-Technoposse-Remix) |
Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - Restless - 10-18-2019 Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - AyrtonTwigg - 10-18-2019 I love it! I've been waiting for it since the preview was posted. RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - .DragoN. - 10-18-2019 genialnie to wyszło 9/10 RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - Redneckerz - 10-18-2019 Fun fact: This melody is used in the PDC Darts Organisation and is on our nationwide TV channel. So hearing this in HU form is both hilarious and epic. Now i finally have a proper anthem to play when i do a round of darts RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - Kolejoman - 10-19-2019 (10-18-2019, 09:20).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Po takich wypowiedziach w których polski produkt czyli disco polo dzięki którym obcokrajowcy dowiedzieli się że istnieje taki kraj jak Polska (tak jak polscy hydraulicy, polskie kiełbasy i pierogi i bigos, TW Bolek) jest określany mianem genialnego ''jestem dumny że jestem Polakiem'' Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - Nexoss - 10-21-2019 Jak dla mnie bomba Biorę RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - Kolejoman - 10-21-2019 (10-21-2019, 11:03)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Tylko ostrożnie Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Zawodowców gubi rutyna (szkoda ich, niech odpoczywają w pokoju), a co dopiero amatorów Jeden mod już zaginął więc strata kolejnego to będzie cios dla forum RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - .DragoN. - 10-21-2019 (10-19-2019, 19:57)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> (10-21-2019, 18:12)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Czemu na siłę szukasz zaczepki? Bawi cię to? RE: Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix) - Kolejoman - 10-21-2019 (10-21-2019, 19:24).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Nie widzę tu żadnej zaczepki ani w jednym ani drugim zacytowanym moim poście. Ten pierwszy to wręcz pochwała ani żadna zaczepka (jakaś obsesja chyba by każdy mój post widzieć jako pretekst do zwady) a ten drugi to taka forma żartu chociaż te ostatnie zdanie może niepotrzebne ale przypominam że to Pan ustalił granicę do jakiej można się posunąć w komentach na forum wysyłając mnie do kostnicy w styczniu 2018 roku -wtedy nie widział Pan w swoim poście nic złego (aluzja to była ponoć może i była ale bardzo w złym guście), ja też teraz nie widzę nic złego w swoim poście. Jak mody wyjeżdżają z maścią na ból dupy albo z tekstem jak Ci się nie podoba to spierdzielaj to wtedy nie ma żadnej reakcji z Pańskiej strony. W czasach zagrożenie terroryzmem komenty zawierające słowo ''bomba'; są raczej nie na miejscu chyba że chcesz Pan mieć wizytę antyterrorystów na forum Ja tu pełen troski o naszego drogiego supermoda a tu że niby ja zaczepki szukam, brak słów. |