10-18-2019, 08:30
Nick Skitz & Studio-X - Chase the Sun (Nick Skitz & Technoposse Remix)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
|
10-18-2019, 08:30
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
10 użytkowników podziękowało Restless za ten post:
• .DragoN., alpharoy, AyrtonTwigg, boo7y, frechdachs64, michal93, Michuxfcb, mika, Redneckerz, Smirnoff
10-18-2019, 11:19
Fun fact: This melody is used in the PDC Darts Organisation and is on our nationwide TV channel. So hearing this in HU form is both hilarious and epic. Now i finally have a proper anthem to play when i do a round of darts
(10-18-2019, 09:20).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Po takich wypowiedziach w których polski produkt czyli disco polo dzięki którym obcokrajowcy dowiedzieli się że istnieje taki kraj jak Polska (tak jak polscy hydraulicy, polskie kiełbasy i pierogi i bigos, TW Bolek) jest określany mianem genialnego ''jestem dumny że jestem Polakiem'' Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links (10-21-2019, 11:03)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Tylko ostrożnie Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Zawodowców gubi rutyna (szkoda ich, niech odpoczywają w pokoju), a co dopiero amatorów Jeden mod już zaginął więc strata kolejnego to będzie cios dla forum
10-21-2019, 19:24
(10-19-2019, 19:57)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> (10-21-2019, 18:12)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Czemu na siłę szukasz zaczepki? Bawi cię to? (10-21-2019, 19:24).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Nie widzę tu żadnej zaczepki ani w jednym ani drugim zacytowanym moim poście. Ten pierwszy to wręcz pochwała ani żadna zaczepka (jakaś obsesja chyba by każdy mój post widzieć jako pretekst do zwady) a ten drugi to taka forma żartu chociaż te ostatnie zdanie może niepotrzebne ale przypominam że to Pan ustalił granicę do jakiej można się posunąć w komentach na forum wysyłając mnie do kostnicy w styczniu 2018 roku -wtedy nie widział Pan w swoim poście nic złego (aluzja to była ponoć może i była ale bardzo w złym guście), ja też teraz nie widzę nic złego w swoim poście. Jak mody wyjeżdżają z maścią na ból dupy albo z tekstem jak Ci się nie podoba to spierdzielaj to wtedy nie ma żadnej reakcji z Pańskiej strony. W czasach zagrożenie terroryzmem komenty zawierające słowo ''bomba'; są raczej nie na miejscu chyba że chcesz Pan mieć wizytę antyterrorystów na forum Ja tu pełen troski o naszego drogiego supermoda a tu że niby ja zaczepki szukam, brak słów. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|