moje tracki do znalezienia - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: moje tracki do znalezienia (/Thread-moje-tracki-do-znalezienia) |
moje tracki do znalezienia - Ms.BrightSide - 02-11-2016 Hej Szukam następujących tracków, klasyczki, w MP3 320 przyjmę, wersje tylko extended - we FLAC też może być jeśli ktoś posiada diamond - reason (Buldozer remix) Lis Kay - Castles In the Sky (Cascada remix) Klubbingman - Another Day Another Night (André Picar Remix) Plazmatek - Star Bulldozzer - Face The Base (Tune Up! Remix) Dziękuję RE: moje tracki do znalezienia - BeatNoiser - 02-11-2016 Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: moje tracki do znalezienia - DeadMan - 02-14-2016 Dla pań zawsze pomagam, ode mnie 3 nutki w HQ M.Y.C. - Moon Patrol (Original Mix) Prezioso feat. Marvin - Survival (DJ Manian Vs. Tune Up! Remix) Manyou - Take Me Home (Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links PS. Co do tej nutki diamond - reason (Buldozer remix) to we flacu nie ma, a w 320kbps można ją kupic tylko z EP, w necie jej nie znajdziesz, jak chcesz to mogę ci upnąć w VBR. Resztę póżniej przejrze RE: moje tracki do znalezienia - Andy J - 02-14-2016 Nie napisałaś o którą wersję chodzi, więc wrzucam dwie. Tą starszą znalazłem w 256kbs, ale jak znam DeadMana to wykopie z internetów 320 Accuface - Pure Energy 2012 (Oryginal High Energy Mix) 320kbs Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Accuface - Pure Energy (Original Mix) 256kbs Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Chyba, że chodzi Ci o rmx od Alexa Megane. RE: moje tracki do znalezienia - DeadMan - 02-14-2016 No Andy bardzo dobrze mnie znasz, w miare szybko znalazłem łapcie w HQ Accuface - Pure Energy (Original Vocal Club Version) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: moje tracki do znalezienia - Ms.BrightSide - 02-14-2016 Dziękuję panowie przed chwila sprawdzlaam i Reason nie ma w GMusic, a to jedyne zrodlo, z ktorego narazie moge cos kupic. Myslalam ze sie odwdziecze za uploady RE: moje tracki do znalezienia - DeadMan - 02-16-2016 Kolejna w HQ Klubbingman - Another Day Another Night (André Picar Remix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: moje tracki do znalezienia - DeadMan - 02-16-2016 Dzięki twojemu tematowi mogłem pozyskac te nutki w HQ udostępniam Tobie jak i innym club i original mix Plazmatek - Star (Original Mix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Plazmatek - Star (Club Mix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: moje tracki do znalezienia - Ms.BrightSide - 02-17-2016 Dorzucam jeszcze troszke hardtrance, dziękuję Wam bardzo panowie 3select Dee-Jays - Sexy Vampire (DJ Fire Mix) Eternia - I Feel You (Soulcry & Gainworx Remix) DJ Benjamin Zane - Tears don't lie (Deepforces Rmx) Danceforce - The Energy (Deepforces Remix) |