02-11-2016, 22:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-2016, 22:54 przez Ms.BrightSide.)
Hej
Szukam następujących tracków, klasyczki, w MP3 320 przyjmę, wersje tylko extended - we FLAC też może być jeśli ktoś posiada
diamond - reason (Buldozer remix)
Lis Kay - Castles In the Sky (Cascada remix)
Klubbingman - Another Day Another Night (André Picar Remix)
Plazmatek - Star
Bulldozzer - Face The Base (Tune Up! Remix)
M.Y.C. - Moon Patrol (Original Mix)
Prezioso feat. Marvin - Survival (DJ Manian Vs. Tune Up! Remix)
Manyou - Take Me Home (Club Mix)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
PS. Co do tej nutki diamond - reason (Buldozer remix) to we flacu nie ma, a w 320kbps można ją kupic tylko z EP, w necie jej nie znajdziesz, jak chcesz to mogę ci upnąć w VBR. Resztę póżniej przejrze
Nie napisałaś o którą wersję chodzi, więc wrzucam dwie. Tą starszą znalazłem w 256kbs, ale jak znam DeadMana to wykopie z internetów 320
Accuface - Pure Energy 2012 (Oryginal High Energy Mix) 320kbs Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Accuface - Pure Energy (Original Mix) 256kbs Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Chyba, że chodzi Ci o rmx od Alexa Megane.
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Ms.BrightSide
No Andy bardzo dobrze mnie znasz, w miare szybko znalazłem łapcie w HQ
Accuface - Pure Energy (Original Vocal Club Version) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Dziękuję panowie przed chwila sprawdzlaam i Reason nie ma w GMusic, a to jedyne zrodlo, z ktorego narazie moge cos kupic. Myslalam ze sie odwdziecze za uploady
02-16-2016, 21:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-16-2016, 21:58 przez DeadMan.)
Kolejna w HQ
Klubbingman - Another Day Another Night (André Picar Remix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Dzięki twojemu tematowi mogłem pozyskac te nutki w HQ udostępniam Tobie jak i innym club i original mix
Plazmatek - Star (Original Mix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Plazmatek - Star (Club Mix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
02-17-2016, 10:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-17-2016, 10:01 przez Ms.BrightSide.)
Dorzucam jeszcze troszke hardtrance, dziękuję Wam bardzo panowie
3select Dee-Jays - Sexy Vampire (DJ Fire Mix)
Eternia - I Feel You (Soulcry & Gainworx Remix)
DJ Benjamin Zane - Tears don't lie (Deepforces Rmx)
Danceforce - The Energy (Deepforces Remix)