Witam forumowiczów! Czy nie zastanawialiście się czyj to tak na prawdę projekt? Sam Gollum na pewno nie, bo nazwa mówi o przynajmniej dwóch osobach. Jeśli Cap, to czemu akurat nazwy miejscowości(?) się zmieniają? Wiele wskazuje na to że to wszystko Norwegia. Czyżby wraz z Capem szukali tam inspiracji? może każdy utwór jest z kimś innym? (to drugie raczej mi nie pasuje). Jeśli Ciebie też to interesuje i chcesz się pobawić w detektywa, to zapraszam, bo sam nie ogarnę
Mamy takie tytuły jak:
Boyz From TBG - The Fatherland (Extended Mix)
Boyz From Nesbru - St. Basil (Extended Mix)
Boyz From Oslo - Grindhouse (Extended Mix)
Boyz From Eikeli - Fat Albert (Extended Mix)
Boyz From NB - Historisk 2014 (DJ Gollum Remix)
(jeśli jakiś pominąłem to podaj )
Uważam, że niektóre tytuły i tekst w utworach nie są przypadkowe. Wystarczy się wsłuchać
To na początek ja się podzielę, tym co znalazłem:
Boyz From Nesbru - St. Basil
Wsłuchajcie się w słowa St. Basil od Golluma
Nesbru to miejscowość w Norwegii Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ale tutaj chyba nie o to chodzi.
Wg mnie to skrót od Nesbrurussen, tylko że wtedy już to nie jest Norwegia a Rosja?:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Tylko, że dalej opis strony jest po Norwesku a w krótkim opisie jest wyszczególnione 30 nazwisk a w tekście utworu jest mowa o 29.
Samo St. Basil to chyba jakiś klub, albo event (coś jak Easter Rave)
W długim opisie są różne wersje St. Basil, ale co ciekawe Nesbrurussen ma też coś innego:
Kolejne eventy? Ciężko stwierdzić po tym zdjęciu: (to raczej godziny występu)
Tym bardziej, że wystarczy kliknąć w "Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links " przy tym zdjęciu i jesteśmy gdzieś indziej.
Więc co to? Pseudonimy? Sam się gubię już.
ALE w opisie Normandy i Hemigway (to chyba to samo) jest już 29 legend z Nesbru. ciekawie tym bardziej, że ni w ząb nic o tym nie wiem
Insta: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links "Tryvann og Lillehammer" - wg translatora to zimowy park i Lillehammer (Norweskie miasto )
Są też w necie informacje o Grinhouse i Fat Albert, ale to kwestie filmowe i myślę, że z określonym miejscem to ma niewiele wspólnego. Oprócz tego, że Oslo to stolica Norwegii a Eikeli to jakaś tam dzielnica miasta Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
W Fat Albert (tutaj raczej nie chodzi o film, a o jakiegoś grubaska) jest też mowa o Norwegii (na początku pani ładnie śpiewa )
TBG - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links czyżby chodziło o to? I znowu Norwegia Fatherland to wiadomo - ojczyzna.
Jeśli macie jakieś przemyślenia lub dodatkowe informacje na ten temat to podzielcie się nimi
Może wspólnie uda nam się dowiedzieć o co w tym chodzi
Miłej zabawy
Mamy takie tytuły jak:
Boyz From TBG - The Fatherland (Extended Mix)
Boyz From Nesbru - St. Basil (Extended Mix)
Boyz From Oslo - Grindhouse (Extended Mix)
Boyz From Eikeli - Fat Albert (Extended Mix)
Boyz From NB - Historisk 2014 (DJ Gollum Remix)
(jeśli jakiś pominąłem to podaj )
Uważam, że niektóre tytuły i tekst w utworach nie są przypadkowe. Wystarczy się wsłuchać
To na początek ja się podzielę, tym co znalazłem:
Boyz From Nesbru - St. Basil
Wsłuchajcie się w słowa St. Basil od Golluma
Nesbru to miejscowość w Norwegii Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ale tutaj chyba nie o to chodzi.
Wg mnie to skrót od Nesbrurussen, tylko że wtedy już to nie jest Norwegia a Rosja?:
Tylko, że dalej opis strony jest po Norwesku a w krótkim opisie jest wyszczególnione 30 nazwisk a w tekście utworu jest mowa o 29.
Samo St. Basil to chyba jakiś klub, albo event (coś jak Easter Rave)
W długim opisie są różne wersje St. Basil, ale co ciekawe Nesbrurussen ma też coś innego:
Kolejne eventy? Ciężko stwierdzić po tym zdjęciu: (to raczej godziny występu)
Tym bardziej, że wystarczy kliknąć w "Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links " przy tym zdjęciu i jesteśmy gdzieś indziej.
Więc co to? Pseudonimy? Sam się gubię już.
ALE w opisie Normandy i Hemigway (to chyba to samo) jest już 29 legend z Nesbru. ciekawie tym bardziej, że ni w ząb nic o tym nie wiem
Insta: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links "Tryvann og Lillehammer" - wg translatora to zimowy park i Lillehammer (Norweskie miasto )
Są też w necie informacje o Grinhouse i Fat Albert, ale to kwestie filmowe i myślę, że z określonym miejscem to ma niewiele wspólnego. Oprócz tego, że Oslo to stolica Norwegii a Eikeli to jakaś tam dzielnica miasta Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
W Fat Albert (tutaj raczej nie chodzi o film, a o jakiegoś grubaska) jest też mowa o Norwegii (na początku pani ładnie śpiewa )
TBG - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links czyżby chodziło o to? I znowu Norwegia Fatherland to wiadomo - ojczyzna.
Jeśli macie jakieś przemyślenia lub dodatkowe informacje na ten temat to podzielcie się nimi
Może wspólnie uda nam się dowiedzieć o co w tym chodzi
Miłej zabawy