Liczba postów: 2,895
Liczba wątków: 518
Otrzymał 'thanks': 2,394
Przekazał 'thanks': 5,539
Reputacja:
59
Miasto: Świnoujście
W internecie znalazłem coś takiego jak DJ Raaban - Drop The Bass, ale wydaje mi się, że to też może być źle podpisane. Nigdzie nie ma wzmianki o tej konkretnej nucie w Discogs pod takim tytułem no i nie ma tego po za youtubami i Chomikami w słabych jakościach XD.
•
Reputacja:
59
Dzięki, poszukam co nie co u nich. Też mi się to troszkę z Casteamem skojarzyło.
Reputacja:
59
Anima Libera to jest w ogóle skradzione totalnie skądś i tempo podwyższone, więc ja tak temu Rabaanowi nie ufam. A to, że wydał album na streamingu to druga rzecz. Ja kiedyś widziałem jakiegoś innego złodzieja tytułów, bodajże się DJ Flashin nazywał ijeden z jego tracków okazał się totalnie skopiowanym demo innego tracka, który nawet nie wyszedł i ten Flashin ukradł sobie to demo i podpisał się pod tym. A pod koniec nagrania słychać pewien fragment instrumentalu, który nie występuje na wersji Raabana. Z tego co pamiętam to tam leciał jakiś extended a po wpisaniu DJ Raaban Drop The Base Extended nic konkretnego nie ma tylko jest ta wersja edit. Dlatego ja sądzę, że to jest zwyczajnie chamsko skradzione.
•
Reputacja:
59
A tak zmieniając troszkę klimaty wie ktoś co to za remix Staccato - Move Your Body? Vocal jest z 2011 ft. Rainy tyle wiem. Ale na singlu nie ma takiej wersji jaka jest tutaj...
[kr]https://krakenfiles.com/view/0CYAjPXLzW/file.html[/kr]
•
Reputacja:
59
OK tytuł znaleziony
Stacccato & Rainy - Move Your Body 2011 (Dennis Rain Bootleg Mix)
•
Reputacja:
59
Cześć, tym razem poszukuję czegoś takiego. Niestety aplikacje do rozpoznawania milczą. Jakość nagrania tragiczna XD.
Jest to jakiś remix Groove Coverage - 21st Century Digital Girl
Na razie jeszcze nie ustaliłem jaki, żadna singlowa wersja nie pasuje, ale poszukam jeszcze tu i tam.
[kr]https://krakenfiles.com/view/jsCMNAGC8f/file.html[/kr]
•