07-09-2012, 15:57
(07-09-2012, 15:39)Duanta napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links dzieki za wyczerpujaca wypowiedz!
zazwyczaj staram się wszystko uzasadnić i wytłumaczyć ;p
(07-09-2012, 15:39)Duanta napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Z kickiem zawsze mam problemy.. nie wiem jak go wybic
@DO Plucka mam sentyment, pierwszy jaki wykrecilem na sylenthcie
A 'innosc' w muzyce mi sie podoba, ja np dodanie 'dubstepowego bassu' - wtedy nuta nie jest jednym wielkim samplem Um Um BASS Cy cy.. ^^
2:07- w kazdym traczu 'puszczam' wolno bassik,z chordem Moze dlatego, ze kocham HU BASS?
@Snare, oryginalne chcialem zrobic, Ale widac nie pyklo ;p
Kick - hmm, podejrzewam że wpierw będzie trzeba resztę uciszyć melo, bass itp itd Też tak miałem swego czasu xd wszystko na full a potem nie słychać kicka ;d
Pluck - no cóż jak chcesz hah ;] W sumie nie jest jakiś zły, tylko tutaj po prostu nie pasuje do reszty xd
Dubstep - no to już zależy od tego co kto lubi, ja osobiście wolę HU taki jaki był kiedyś ewentualnie to z jakąś lekką wstawką electro/booty ;d
Dubstep był spoko gdy był w jednym kawałku na 100, a teraz jest w 1 na 5 ;d
Snare - noo tutaj niema co za dużo kombinować, ale to tez z czasem przyjdzie ;d nauczysz sie ;]