12-31-2012, 12:28
Siema
Nie spodziewalem sie, ze to bedzie wstawione przed 1-szym.
A wiec..
Duanta - tak jak wyzej, falszuje, szlifuj technike, bo pomysly są. 5/10
Arix & Max - poczatek fajny, krukow doyebaliscie za duzo, bassior dalbym lekko mocniejszy, za slabo bije wg mnie.
suche troszke przejscia, bez mocy, a powinno byc czuc, ze jest przejscie. 6/10
Diven - tutaj mi wsio ladnie gra, zgadzam sie tylko, ze lead za malo dolnych, poza tym ciekawie
wkreca, mix dobry, jest moc 8/10
D!scosound - mix lezy, jak juz wspomniano wczesniej, ale ciekawie sie zapowiada, melo doyebales fajne i dlatego 8/10.
Kim Maix - beat elegancki, wszystko wydaje sie na swoim miejscu, no ale melodii nie moge przebolec...
na odjeb się jakby, zero mocy i ten poczatek utworu, nie pasi mi takie wejscie. za technike 7/10
Mastera hujusa nie oceniam.
CYTAT "metonator": TMS vs. Steff!: Melo <3 - poprawka na 0:56 z tym breakiem czy jak to się zwie (falsze)
gdzie tam fałsz ? o_o ten sam pattern jest dalej pod voxem i jest ok
Głos Na Skrzynka ale wybór ciężki
Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku panowie!
Nie spodziewalem sie, ze to bedzie wstawione przed 1-szym.
A wiec..
Duanta - tak jak wyzej, falszuje, szlifuj technike, bo pomysly są. 5/10
Arix & Max - poczatek fajny, krukow doyebaliscie za duzo, bassior dalbym lekko mocniejszy, za slabo bije wg mnie.
suche troszke przejscia, bez mocy, a powinno byc czuc, ze jest przejscie. 6/10
Diven - tutaj mi wsio ladnie gra, zgadzam sie tylko, ze lead za malo dolnych, poza tym ciekawie
wkreca, mix dobry, jest moc 8/10
D!scosound - mix lezy, jak juz wspomniano wczesniej, ale ciekawie sie zapowiada, melo doyebales fajne i dlatego 8/10.
Kim Maix - beat elegancki, wszystko wydaje sie na swoim miejscu, no ale melodii nie moge przebolec...
na odjeb się jakby, zero mocy i ten poczatek utworu, nie pasi mi takie wejscie. za technike 7/10
Mastera hujusa nie oceniam.
CYTAT "metonator": TMS vs. Steff!: Melo <3 - poprawka na 0:56 z tym breakiem czy jak to się zwie (falsze)
gdzie tam fałsz ? o_o ten sam pattern jest dalej pod voxem i jest ok
Głos Na Skrzynka ale wybór ciężki
Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku panowie!