03-21-2013, 23:30
(03-19-2013, 21:42).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see linksCytat:Mike Candys - chociaż onajaka ona??
Masz racje literówka
Skrzynek, mylisz pojęcia
Ty mówisz tutaj o Coverach, owszem Covery, sam jestem za!
Bardzo lubię podsłuchać gdy nieśmiertelny track jest przełożony na współcześnie panujący styl, ale pod warunkiem, że jest to cover, a nie tak jak w w/w przypadkach po prostu podróbka - bo inny tekst jest napisany na tej samej melodii, melodia ta sama gra i w sumie tyle
Ale jeżeli chodzi o covery o których Ty wspominasz, to ja bardzo lubię i jestem za
(03-19-2013, 22:13)Chytry Jaca napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Przykład: album Dj Antoine vs Mad Mark, było tam bodajże 40 utworów na 2CD,
a słuchając można szczerze rzec, ze klepane jakby na jednym proju,
zmianie podlegała tylko melodia i wokal hah
Ja miałem takie wrażenie, może ktoś myśli inaczej.. tego nie wiem.
Osobiście przyznam, że akurat Antoine i Mike Candys są artystami których styl do mnie przemawia - bo to jest ich styl, to oni go wymyślili i każdy kawałek który ONI zrobią w tym stylu jest hitem, więc dopóki jeszcze ktoś tego stylu słucha nie skończą go tworzyć
Akurat Ci dwaj artyści tutaj nie robią takiej krzywdy, bo jadą na swoim stylu, a nie czyimś
Zapraszam dalej do dyskusji ;D