11-19-2020, 22:12
(11-19-2020, 21:46)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links A tak jeszcze spytam.
Chodziłeś do szkoły muzycznej masz jakie ś wykrztalcenie muzyczne? Ja chodziłem kiedyś na akordeon, ale niestety u mnie szkoła przysypala i zrezygnowaem, a talent ewidentnie mialem. Może powroce do tego w przyszlosci, kto wie.
Mam ukonczone dwie klasy podstawowej szkoły muzycznej, choć przyznam, że troszkę pozapominałem heh.
Powiem tak, ja nawet na flecie w szkole nie potrafiłem zagrać Ogólnie to na żadnym instrumencie nie potrafię grać, a co dopiero wykształcenie muzyczne XD. Ledwo 4 z muzyki zawsze było w podstawówce i gimbazie. Koleżanki i koledzy potrafili grać na instrumentach w szkole, ale co z tego jak teraz nic w tym kierunku nie robią. Ogólnie to wśród znajomych nikogo nawet nie obchodzi zbytnio, że robię muzykę, nikt nawet na to nie patrzy (jak już się ktoś zapyta to czy mam z tego jakiś hajs XD) Teraz pewnie miałbym 6 z muzyki XD. Jeśli ktoś ma naprawdę czas i chęci to nauczy się tworzyć muzykę w FL'u, ja siedzę w tym już 8 lat i początki były ciężkie, po prostu praktyka czyni mistrza W dzisiejszych czasach każdy może tworzyć muzykę Jak chcesz zobaczyć moje początki to odpal sobie moje pierwsze produkcje na moim kanale na Youtube