1. Dirty Scandal - What About Us (Flashback One Remix)
2. Aiden Dearing - I Will Go On (Imprezive Meets Pink Planet Remix)
3. Clubface - What a Ride (Megastylez Remix)
4. Rene De La Mone and Darren Tech feat. Laura Julie - Hot Box (Calderone Inc. Remix)
5. DJ R.Gee feat. Katharina - You and Me (Together Forever) (Dan Winter Remix)
6. G4bby feat. Bazzboyz - Lifetime (Extended Mix)
7. Gainworx - Want You Back (Quickdrop Remix)
8. Hands Up Freaks - Sunshine 2k17 (Solidus Remix)
9. Luke Smash - Erase You (Hands Up Freaks Remix)
10. DualXess feat. PeachTree - Bis Es Kracht (Snickboy Remix)
U mnie czyli u starego pniaka w cenie są sprawdzone klasyczne rytmy w hands up z dobrym wokalem i energicznym przyjemną melodią, na żadne pseudohandsupowo wynalazki nie ma miejsca typu Ti-Mo czy Żaka i Konstruktora.
Brakło miejsca na kilka a może nawet kilkanaśćie nut o których pisałem 2 tygodnie temu że na pewno będą w moich typach.
Ogólnie rok w hands up uważam dość dobry, raz tam narzekałem na technobase fm vol 16 ale póżniej nie było tak źle.
W tym roku nie miałem zdecydowanego faworyta nr1 jak w tamtym: Manila - Fade Away (Exi Remix)
2. Aiden Dearing - I Will Go On (Imprezive Meets Pink Planet Remix)
3. Clubface - What a Ride (Megastylez Remix)
4. Rene De La Mone and Darren Tech feat. Laura Julie - Hot Box (Calderone Inc. Remix)
5. DJ R.Gee feat. Katharina - You and Me (Together Forever) (Dan Winter Remix)
6. G4bby feat. Bazzboyz - Lifetime (Extended Mix)
7. Gainworx - Want You Back (Quickdrop Remix)
8. Hands Up Freaks - Sunshine 2k17 (Solidus Remix)
9. Luke Smash - Erase You (Hands Up Freaks Remix)
10. DualXess feat. PeachTree - Bis Es Kracht (Snickboy Remix)
U mnie czyli u starego pniaka w cenie są sprawdzone klasyczne rytmy w hands up z dobrym wokalem i energicznym przyjemną melodią, na żadne pseudohandsupowo wynalazki nie ma miejsca typu Ti-Mo czy Żaka i Konstruktora.
Brakło miejsca na kilka a może nawet kilkanaśćie nut o których pisałem 2 tygodnie temu że na pewno będą w moich typach.
Ogólnie rok w hands up uważam dość dobry, raz tam narzekałem na technobase fm vol 16 ale póżniej nie było tak źle.
W tym roku nie miałem zdecydowanego faworyta nr1 jak w tamtym: Manila - Fade Away (Exi Remix)