(08-09-2016, 09:17)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Na 4c jest dyskografia THT i Ceda
Aż się oplułem. Mam nadzieję, że 4c podziękowało Ci za kilka darmowych wyświetleń, MODERATORZE HANDSUPOWO. Ale nie będę się kłócić, ja podnoszę w rezygnacji dłonie, bo niewyobrażalnym jest dla mnie reklamować inne forum, kiedy Twoje ma nieznaczny ruch. Może tak przenieśmy się wszyscy na 4c i będzie dobrze, co?
A co do samej dyskografii, to polecam czytać jak już te dyskografie wyszukałeś. "Last edited by Sanbit; 07-11-2013". Kiedy on prosi przede wszystkim o nowsze tracki.
1 użytkownik podziękował GreenB za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało GreenB za ten post • Eleman
(08-12-2016, 01:35)GreenB napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(08-09-2016, 09:17)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Na 4c jest dyskografia THT i Ceda
Aż się oplułem. Mam nadzieję, że 4c podziękowało Ci za kilka darmowych wyświetleń, MODERATORZE HANDSUPOWO. Ale nie będę się kłócić, ja podnoszę w rezygnacji dłonie, bo niewyobrażalnym jest dla mnie reklamować inne forum, kiedy Twoje ma nieznaczny ruch. Może tak przenieśmy się wszyscy na 4c i będzie dobrze, co?
A co do samej dyskografii, to polecam czytać jak już te dyskografie wyszukałeś. "Last edited by Sanbit; 07-11-2013". Kiedy on prosi przede wszystkim o nowsze tracki.
Zgadza się.
(08-12-2016, 13:28)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Odnośnie Bassloudera to poszukujesz tych 6 nut co je ma na SC?
P.S.: To znaczy innych też poszukujesz ale tamte 6 też?
Tak, nie mam żadnej z SC, chodź inne, mniej znane/starsze etc. też mile widziane, tak jak cała dyskografia w sumie
Chociaż z kilkanaście jego tracków mam, ale pewno braków jest sporo
08-15-2016, 06:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2016, 12:21 przez Eleman.)
Dobra, Panie i Panowie, macie tutaj konkretną, aktualną listę, łatwiej wam będzie
DJ Gollum feat. DJ Cap vs. Nicco - Together Forever (Easter Rave Hymn 2k16) (DJ THT vs. Ced Tecknoboy Remix)
Empyre One & Enerdizer - Tricky Disco 2k16 (DJ Gollum & DJ Cap Remix)
Calvin Harris - How Deep Is Your Love (Basslouder Booty Mix)
WALK THE MOON - Shut Up And Dance (Basslouder Remix Edit)
Royaal & Audiophreakz ft. Lady Lauryn - We Are Your Friends (Nick Skitz & Basslouder Remix Edit)
The Millennials - Four Five Seconds (Basslouder Remix Edit)
Do tego WSZYSTKIE tracki z udziałem DJ THT, które wyszły w 2014 i 2015 roku
Wiem, że wymagam dużo, ale zaległości mi się porobiły po prostu