Dobra Pany są tutaj jeszcze jacyś polscy bądź zagraniczni twórcy muzyki Hands Up??? Czy wszyscy w Disco Polo siedzą XD. Można by zorganizować jakiś pojedynek producentów po latach, #12 edycja to by była. Pokażmy, że w Polsce Hands Up nadal żyje i zbierzmy ekipę na taki konkurs, będą jacyś chętni, czy temat znów będzie zapomniany...
No czekam na zainteresowanie jak dawniej, wszyscy chyba przez te lata się gdzieś pochowali, a 90% młodych, nowych producentów w Polsce robi Disco Polo :/ trochę smutne to jest. Lubiłem te pojedynki tutaj, wtedy dopiero zaczynałem swoją przygodę z produkcją muzyki, ale ten czas leci...
Tutaj została tylko garstka aktywnych ludzi...... no niestety ale taka prawda. Ja tam z takim pytaniem walił bym bezposrednio pw albo grupa na mesku A tutaj to możesz szukać ale tylko wiatru w polu.
Dzień Dobry wszystkim przyjaciołom z handsupowo, od dwóch lat zaglądam na forum średnio może raz w miesiącu, ale myślę, że jako tako orientuję się w forumowej sytuacji. Ogólnie fajny ten temat, sam tu kiedyś coś tam spamiłem, ale teraz widząc to nasuwa mi się tylko jedno pytanie:
Ale po co?
Jakiejś konkretnej forumowej społeczności twórców HU to tu już chyba od paru lat nie ma, więc, z całym szacunkiem dla was panowie, ale kto miałby wziąć w tym udział? Admin, moderatorzy, jakiś dj, grafik, jeden producent disco polo czy może inny maszynista przewozów regionalnych? XD
Zejdźcie na ziemię panowie
I nie zrozumcie mnie źle - sam mam wielki sentyment do was, do tego forum, do tej muzyki i pojedynków producentów również, no ale czasy się zmieniają, "nic nie może wiecznie trwać", żyje się dalej