Co tu się rozpisywać, daje wam moje 100 pierwszych projektów, może komuś się przyda jak nie to se weźmie melodie czy coś. Tak wyglądały moje początki xD
Wymagania:
VEC 1-3
VVE 1
Nexus 2
Download 1:
Wymagania:
VEC 1-3
VVE 1
Nexus 2
Download 1:
zapomniałeś dodać Vengeance Vocal Essentials xD
pozatym zaraz zrobię rozpiskę co jest w każdym proju
pozatym zaraz zrobię rozpiskę co jest w każdym proju
09-03-2013, 20:22
narazie macie ćwiartkę, resztę zrobię przy okazji
[spoiler]adagio - skoczne melo na nexusie, kompresja w postaci high passa na masterze
all sounds - nie mam akurat sampli, ale z melo wynika że trance + zabawy cutoffem
Andro default Saw - to akurat nazwa nexusowego presetu (na którym jest gross beat)
andros - coś podchodzącego pod dutch, ale nie wiem bo znowu nie mam sampli
Another work - tu chyba już idzie w stronę HU (nie mam sampli, doh)
Another work remix - do poprzednika dodany "lfo" na cutoffie
anthor - z tego wiem tylko tyle że melo z presetów + podejście do rozpoczęcia cutoffem
Arp - akordy. nic więcej
asgtsda - chyba coś klubowego. OCH gdybym miał sample
Attack Lead 4 - jest coś takiego jak dutch trance? :F
beatbox - nie mam znowu sampli, ale pewnie to co w tytule. wyjątkowo kawałek bez nexusa
bongo - jakiś rytm na drumsach w stylu mambo no. 5 (i w końcu mi sample załadowało!)
bounce - pewnie coś skocznego, z wtyczek Nexus i Vanguard + wejście cutoffem
Buzz me! - kompresja w postaci braku kompresji
cheesy - cheesy to to nie jest. pozatym melo do bassu ni w ząb nie pasuje
coca cola hip hop - teraz nie wiem. coś zrobione z sampli, których nie ma w żadnym wyżej wymienionym packu. nie wiedzieć czemu ma 45mb
coca cola remake club - jak mówi nazwa.
come on - kolejne podejście do trancu. Arix może się przebranżuj
Come with me - taki ubogi breakbeat, ale fajne melo
dance picollo - znowu trance, albo eurodance, coś pomiędzy
dancepiano - nie ma melo, jest pianinko. Co ty Arix w disco polo się próbowałeś? xD
Dj Arix&Dj Dudi-Dance Saw - to chyba miał być jakiś megamiks. wszystkie melo z presetów
Dj Arix-Punchy - wszystko na samplach. ale z melo wynika że trance
dsadsa - coś pod HU idzie[/spoiler]
[spoiler]adagio - skoczne melo na nexusie, kompresja w postaci high passa na masterze
all sounds - nie mam akurat sampli, ale z melo wynika że trance + zabawy cutoffem
Andro default Saw - to akurat nazwa nexusowego presetu (na którym jest gross beat)
andros - coś podchodzącego pod dutch, ale nie wiem bo znowu nie mam sampli
Another work - tu chyba już idzie w stronę HU (nie mam sampli, doh)
Another work remix - do poprzednika dodany "lfo" na cutoffie
anthor - z tego wiem tylko tyle że melo z presetów + podejście do rozpoczęcia cutoffem
Arp - akordy. nic więcej
asgtsda - chyba coś klubowego. OCH gdybym miał sample
Attack Lead 4 - jest coś takiego jak dutch trance? :F
beatbox - nie mam znowu sampli, ale pewnie to co w tytule. wyjątkowo kawałek bez nexusa
bongo - jakiś rytm na drumsach w stylu mambo no. 5 (i w końcu mi sample załadowało!)
bounce - pewnie coś skocznego, z wtyczek Nexus i Vanguard + wejście cutoffem
Buzz me! - kompresja w postaci braku kompresji
cheesy - cheesy to to nie jest. pozatym melo do bassu ni w ząb nie pasuje
coca cola hip hop - teraz nie wiem. coś zrobione z sampli, których nie ma w żadnym wyżej wymienionym packu. nie wiedzieć czemu ma 45mb
coca cola remake club - jak mówi nazwa.
come on - kolejne podejście do trancu. Arix może się przebranżuj
Come with me - taki ubogi breakbeat, ale fajne melo
dance picollo - znowu trance, albo eurodance, coś pomiędzy
dancepiano - nie ma melo, jest pianinko. Co ty Arix w disco polo się próbowałeś? xD
Dj Arix&Dj Dudi-Dance Saw - to chyba miał być jakiś megamiks. wszystkie melo z presetów
Dj Arix-Punchy - wszystko na samplach. ale z melo wynika że trance
dsadsa - coś pod HU idzie[/spoiler]
09-03-2013, 23:50
Pieprzony, haha, sto proi xD
jakby podsumować moje wszystkie, to chyba nawet 50-tki by nie było, nie mówiąc o setce już
pobrałbym chętnie, ale limit x/
jakby podsumować moje wszystkie, to chyba nawet 50-tki by nie było, nie mówiąc o setce już
09-04-2013, 15:21
(09-03-2013, 23:50)Krzychowsky napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Pieprzony, haha, sto proi xD
Ej ale ja wszystkich mam z 900, przez 3 lata się zebrało trochę xD
09-06-2013, 18:28
(09-05-2013, 01:38)Ramiz napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links jak się nazywa projekt nuty to z peją ?
właśnie zapomniałem go wrzucić tam