01-21-2015, 20:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-28-2015, 20:40 przez Hard3eat.)
Hey,Hi,Hello!
Jak większość z was za pewne wie,co jakiś czas na forum były organizowane tzw. 'Pojedynki Producentów'
które polegały na stworzeniu określonego tematycznie utworu,po czym publika wybierała ten 'najlepszy' itd...
Wraz z NENO przemyśleliśmy nieco sprawę, obgadaliśmy kilka spraw i nasunął nam się pomysł który myślę
powinien zainteresować szczególnie tych którzy lubili brać w tych pojedynkach udział stąd też startujemy
do was z pomysłem.... Stworzenia Albumu.
POLISH HANDS UP MOVEMENT 2015
Jako że polski Hands Up całkiem nieźle malutkimi kroczkami wkrada się za granicę myślimy że to dobra okazja do wypromowania siebie i swojej twórczości.
Album ten ma celu zrzeszenie polskich producentów HU/Dancecore i skręcenie tego co najlepsze w polskim HU w spójną wybuchową całość
Premierowy materiał, nie publikowany nigdzie wcześniej, który nada kolorytu temu projektowi
Oczywiście sami nie damy rady ogarnąć całości stąd też będziemy dogadywać się z konkretnymi producentami jak również prezenterami radiowymi których
pomoc w promocji naprawdę byłaby nieoceniona (sami oczywiście dorzucimy co nieco z własnego materiału
Po krótce jak miałoby to wyglądać: Jeśli masz zacny numer, dwa czy nawet trzy które jesteś w stanie zaoferować/stworzyć na potrzeby tego projektu
to zabieraj się do pracy W grę wchodzą głównie produkcje autorskie,jeśli chodzi o remixy to najlepiej aby były to remixy utworów polskich Handsupowców
Album chcemy puścić w świat za 3/4 miesiące więc czasu jest sporo na zdziałanie czegoś ciekawego
Razem w tym siedzimy więc zróbmy z tym coś co pokaże że polska scena HU żyje i ma się naprawdę świetnie!:>
Czekamy na wasze sugestie Wszelakie pomysły, pytania czy opinie kierujcie w tym temacie
Oficjalne strony projektu (:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Pozdro od Reverse Reality
Mi ten pomysł już dawno przez myśl przeszedł nie raz ale z nikim na ten temat nie rozmawiałem
Na szczęście jednak ruszyła inicjatywa w tym kierunku żeby to zdziałać
życzę powodzenia i liczę na jakieś utworki do setów w radiu
Co do popularności za granicą, ostatnio słucham T4E.fm i tam czasem lecą utwory H3 (najczęściej remix Tonight), dziś słyszałem remol Give Me 5 od Divena, i to chyba tyle, na puls radio francuskim często lecą utwory h3 z 2014 roku (fragment jednego z nich nawet był w jinglach oficjalnych ), czasem jakiś D!scosound wpadnie nawet, tak więc nie jest najgorzej
Przy demie NENO pojawiło się już logo PHUM(dupny skrót ale co zrobisz) i od razu to podchwyciłem, żeby grupę polskich producentów HU podpisywać pod tą nazwę. Pomysł bardzo fajny. Może kiedyś zasiliłbym szeregi... może za parę dobrych lat jak "coś" będę potrafił.