(07-04-2016, 11:14)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>To nie istnieje? Kiedyś nazywała się "Radiostacja" grała większości house
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Planeta FM juz nie istniejace radio
a wczesniej to wszedzie HU, trensy itp
listy przebojów pamietam
(07-04-2016, 15:56).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Ma chyba 2 lata stacja z południowego Podkarpacia chyba Jasło. Nie mogę odebrać 10khz różnicy i jest silny sygnał RMF FM z Leżajska. Waldek Wojtas jest jednym z prowadzących, którego znałem z innych stacji
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ja czasem słyszałem Hands Up w Trendy Radio
(07-05-2016, 18:32)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Też bym na to nie liczył bo te krajowe grupy stacji z zagranicznym kapitałem takiego czegoś nie zrobi. Musiałaby powstać nowa rozgłośnia łamiąca obecny muzyczny beton
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(07-05-2016, 01:48)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links PS: Hmm nie słyszał ktoś może o planowanym powrocie "naszych", rave'owych klimatów w polski eter, jest tu ktoś może bardziej zainteresowany mediami w Polsce? Hmm chodzi mi o przejęcia czy zmiany profilu tak jak to miało miejsce np. w VoxFM parę lat temu właśnie
Nie liczyłbym na to. Ewentualnie może w przyszłej dekadzie tego stulecia